BRANDS ARCHITECTUUR

Ontwikkeling website

Uitdaging

Natasja Brands, freelance architect, wilde graag een nieuwe, frisse website, met een professionele uitstraling en veel aandacht voor haar portfolio. Met evenveel kennis als enthousiasme werkt Natasja aan diverse kleinere en middelgrote opdrachten voor particulieren, bedrijven en ieder ander die op zoek is naar een verfrissende blik en een creatief antwoord op het gebied van wonen of werken.

Uitdaging hierbij is dat je zowel aan particulieren wilt laten zien dat je hen graag bedient, maar ook aan zakelijke klanten wil tonen dat je de kennis en kunde bezit om voor hen aan de slag te gaan. Daarnaast is het heel belangrijk dat in het portfolio te zien is hoe dit zich heeft vertaald naar reeds gemaakt werk.

Suelution

Rekening houdend met het budget en de wens om de website zelf te kunnen onderhouden, is er voor gekozen om deze in WordPress te bouwen. Allereerst heb ik samen met Natasja de globale opzet van de site in kaart gebracht. Daarna heb ik een template gezocht die als prima basis voor deze site kon dienen maar waar wel genoeg mogelijkheden in zaten om de site te customizen.

Natasja heeft zelf zorg gedragen voor het beeldmateriaal dat op de site (en met name in het portfolio) is komen te staan. Omdat zij zelf inmiddels werd opgeslokt door haar eigen werkzaamheden, hebben we samen besloten dat ik de site ook voor haar zou vullen. Het schrijven van de teksten heb ik toen ook grotendeels voor mijn rekening genomen.

Resultaat

Een mooie, frisse website, waar je -zonder al te veel kliks- bij de informatie komt die je als particuliere of zakelijke klant wilt zien. Heel visueel, niet te veel tekst. Haar reeds gemaakte werk komt in het portfolio op de homepage al mooi in beeld, zodat direct haar veelzijdigheid en creativiteit duidelijk naar voren komt.

Een professionele uitstraling is bereikt door de site strak te houden. Ik heb een document opgeleverd zodat Natasja, als zij in de toekomst zelf projecten aan haar portfolio toe wil voegen, te allen tijde terug kan zien welke instelling gebruikt zijn in de template.

Website Brands Architectuur

Close