BABS ZONNENBERG

Online strategie & realisatie

Uitdaging

Babs Zonneberg werkt zelfstandig als ambachtsvrouw op het gebied van restauratie, decoratie, renovatie en imitatietechnieken.

Daar is ze een kei in, op haar vakgebied. Dit schreeuwt ze echter niet van de daken en daarom is het belangrijk dat ze zorgt dat ze online beter vindbaar is en kenbaar maakt welke ambachten ze uitvoert.

Babs heeft gevraagd of ik haar kan ondersteunen bij de invulling hiervan, want ieder heeft zo zijn specialiteit…

Suelution

Na overleg is besloten te starten met het zorgen dat er een goed gevuld LinkedIn profiel komt te staan. Ik ben begonnen met het afnemen van een interview met Babs waarbij ik, door het stellen van scherpe vragen, al veel informatie kon verzamelen om een basis te hebben voor het opzetten van het LinkedIn profiel.

Daarnaast hebben we gekeken naar werk uit heden en verleden wat een aanvulling zou kunnen zijn op het tekstuele gedeelte. Het profiel is tweetalig opgezet, aangezien Babs een opleiding in het buitenland heeft gevolgd waaruit mogelijk internationale opdrachten zouden kunnen volgen.

Op termijn zal ook de website van Babs onder de loep genomen en up-to-date gebracht gaan worden.

Resultaat

Er staat een degelijk, uitgebreid, tweetalig LinkedIn profiel waaruit blijkt wat de talenten van Babs zijn, waar ze heeft gewerkt en welke opleidingen ze heeft gevolgd. Deze is aangevuld met werk uit heden en verleden om alles visueel kracht bij te zetten. Want het oog wil ook wat!

LinkedIn profiel Babs Zonnenberg

Close